Ursäktar mitt dåliga bloggande ännu en gång

Hej alla fina! Var längesedan jag uppdaterade, mest för att jag inte har haft tid eftersom jag har jobbat, men delvis också för att jag inte har känt mig motiverad. Det enda som hänt under frånvaron som kan vara värt att nämna är att jag fyllde 18 år den 6 juli! Fick en hel del roliga grejer som jag skulle kunna visa upp här i bloggen, bara jag tar mig tid att fota det. Ska verkligen försöka tänka mer på uppdateringen och dokumentera händelser med mobilen, jag vet själv hur roligt jag tycker det är att läsa! 

Favoritnyheter 2

Kollade precis igenom Gina Tricot's hemsida igen och hittade några nyheter som jag tycker om! Byxdressen är ju fantastisk med de smala banden, funderar starkt på att klicka hem den! Även zebra t-shirten och den marin-inspirerade kavajen föll mig bra i smaken. T-shirten är dessutom riktigt billig och en liknande kavaj har jag länge velat ha. Typiskt nog har jag inga pengar för tillfället, men å andra sidan fyller jag 18 på lördag och då kan man hoppas på en och annan slant!  



Jag är Agnes, född -95 och bor i staden där regnet öser ner. Här går jag år tre på gymnasiet och studerar estetiska programmet dans där jag trivs hur bra som helst! Bloggen handlar främst om min passion för kläder och stil, men även inlägg om dans, inspiration och vardag kan dyka upp!