Yesterday

Topp Gina Tricot/Kjol Gammal/Solglasögon RayBan/Klocka Regal/Armband från Frankrike

Typ samma som igår

Jacka Lindex/Klänning Nelly.com/Solglasögon RayBan/Klocka Regal/Armband BikBok

Cravings

Nike Free Run Pink bilder från weheartit
Jag har själv ett par Reebok Realflex fusion i svart och rosa som jag är rätt nöjd med, men helst skulle jag vilja äga ett par rosa Nike Free Run. Funderar på att önska mig ett par eller kanske till och med spara själv (?!?!) eftersom jag ändå vissa månader spenderar mer pengar på träningskläder än på vanliga då jag ofta måste gå med tränignskläder i skolan osv. Värt att köpa dessa? Eller så kanske jag ska köpa ett par egendesignade som jag vet att några av mina vänner gjort? 

Dagens

Skor Zara/Klänning Nelly.com/Kavaj Zara/Klocka Regal
Orkar inte ta helkroppsbilder hehe. Är just nu lägenhetsvakt under veckan med min kära vän Jolin och vi ska snart sätta igång och plugga lite, jag har ju mattenationella som börjar 8.00 imorgon. Har så otroligt mycket i skolan just nu, därav den dåliga uppdateringen. Men när jag gjort klart mina 7 inlämningar som ska in innan måndag (!!) så lovar jag att det blir bättre. Sålänge hoppas jag ni alla har det BÄST.

Arenakampen -13

Idag hade gymnasieskolorna den årliga Arenakampen (fotbollstunering) på Borås Arena. Jag och mina fina klasskompisar (estet dans) stog för invigning och pausunderhållning vilket var en helt ny upplevelse. Värmen på arenan var både olidlig och underbar, hela 24 grader såhär i maj. Det var ganska ansträngande att dansa i sådan värme, men det var roligt ändå. Kom hem runt fyratiden och satte mig i solen med min nya bikini, men kändes inte som att solen tog ett dugg. Nyss suttit och sett gårdagens semifinal i ESC på webben, tycker dock det var bättre förr hehe. 

Blake Lively makes everything prefect

Blake Lively är ju proffs på det här med kläder. Älskar kombinationen hon satt ihop med vitt och svart, hon bär upp allt så himla fint! Älskar du det också? SNO DET BA
Alla plaggen kommer från Zara, förrutom skorna som kommer från Nelly och solglasögonen som är märkta Ray Ban.

V-ringning

En detalj som gör så mycket! Tunna toppar med v-ringade ryggar är verkligen någonting jag fått upp ögonen för. Även jättedjupa ryggar som varit modernt ett tag, men den trenden har jag inte helt hakat på än. Längtar till sommaren när ryggen blivit brun, är inte bekväm med att visa allt för mycket hud när jag känner mig blek. Dessa två toppar är favoritmarkerade och de kan du hitta HÄR och HÄR.

Sommartrend

Från www.chic.se

Wanted

 
  
ph1: weheartit / ph2: shoppingandfashion.se / ph3: weheartit / ph4: shoppingandfashion.se
4 saker ytteligare som radats upp på önskelistan! Skorna på första bilden har jag länge kollat efter, var nära på att köpa dem i gult förra sommaren, men det blev inte av. Även de sista espadrillesen från Chanel är ju hur snygga som helst. Linnet har jag redan lagt upp här på bloggen flera gånger innan och måste säga att det är otroligt snyggt på Therese som driver bloggen shoppingandfashion.se. Kjolen skulle också gärna få flytta in hos mig, men vet inte om det skulle få bli en svart eller en vit? 

She's too much for my mirror

Parfym Chloé/Jacka Fashionunion/RayBan/Jeans Dr. Denim/Skal Marc by Marc Jacobs/Skor Uggs/Väska Michael Kors

Pink lemonade

Bild tagen i somras
Blev tyvärr hemma från skolan idag - igen. Usch, har kommit till det stadiet då det är hemskt att sitta inne och vill bara ut och hitta på saker! Men sorgligt nog kommer jag nog få sitta här hemma och plugga de kommande dagarna. Fast ska nog klara mig om jag får tillräckligt mycket glass och onyttgheter. Just nu sitter jag och drar i mig de sista chipsen och en Snapple (samma smak som på bilden, dom andra är äckliga) och försöker ta mig igenom en försenad religionsuppgift. Wish me luck

Plugg och Noblesse

Är lite krasslig nu igen, känns aldrig som att den här förkyldningen försvinner! Sitter iallafall i sängen med Noblesse just nu och pluggar, och det är väl så även resten av dagen kommer se ut. Är ganska efter i skolan nu som sagt efter att jag varit sjuk så mycket, så sitter just nu och skriver på en essä som skulle skickats in i julas någon gång... Men så himla skönt att ta tag i allt nu, kommer vara en sån lättnad när den är klar. Ska försöka slänga in ett inlägg senare ikväll om essän inte tar upp resten av tiden!

Weheartit

     
    
Sparar sällan bilder (som inte är personlliga) på datorn längre utan använder mig mycket av weheartit.com istället. Där kan jag spara bilder i olika album på min inloggning och de tar ingen plats på datorn. Vill jag använda en bild på någon annan hemsida (som inte är facebook, tumblr eller twitter för dit kan man dela direkt från weheartit) sparar jag ju såklart bilden till datorn, men det händer inte så ofta. Hittar jag någon bild från internet som jag vill spara kan man smidigt ladda ner ett bokmärke som gör att jag kan dra bilden till ett fält så den sparas på min weheartit. Smidigt va? För att kolla in min weheartit kan du klicka HÄR.

Runt handleden

Som jag skrev innan var jag  nere på stan idag för att köpa lite smycken. Fick med mig ett par öghängen i guld som jag kan ha till vardags och armbandet med dödskallar ovan. 20 spänn för vardera på Ur&Penn, KAAAAAP

Ida Sjöstedt

Var nere i stan en sväng idag också för att byta ett par byxor och köpa lite smycken. Passade också på att kika in på Jolina här i Borås för att se om de fortfarande hade kvar klänningen ovan (Ida Sjöstedt). Älskar den korta modellen, men den finns även i maximodell (jumpsuit) och kort-fram-lång-bak-modell. Kanske borde kika på en klänning i en mer sommrig färg, vet att denna även finns i vitt, puderrosa och ljusblå.

Nyinköpt

Vita jeans från Dr Denim / Turkosmönstrad bikini från H&M / Solglasögon med blått glas köpta på marknaden
Igår spenderade jag en del av eftermiddagen på vårmarknaden nere i stan. Fanns faktiskt ovanligt mycket saker som jag kunde tänka mig till skillnad från alla andra år. Kanske för att jag detta året faktiskt hade pengar under marknaden... Köpte mig iallafall ett par solglasögon med blått/turkost/grönt glas från "Ray Ban". Fake? Ja. Men jag bryr mig inte, för hundra spänn hade jag köpt dem utan märket ändå. Köpte även ett par väl behövliga vita jeans från Dr Denim som jag letat efter och som äntligen kommit in på Face här i Borås. Sedan köpta jag mig också en ny bikini till sommaren. Haft ögonen på denna sedan den lanserades på H&M's hemsida, och för 50 kronor delen var det ingen tvekan om att den skulle köpas! 

Kulturveckan 2013

  
  
 
För er som inte har någon aning om vad Kulturveckan -13 innebär kan detta ge en insikt! Det här var schemat för Bäckängs Kulturvecka 2013 och alla aktiviteter som arrangerades utanför lektionerna. Någonstans är det fest i stort sett varje kväll och på fredagen avslutas veckan med en stor fest, denna gången i parkhallen. Den festen gick jag dock inte på detta året, vilket jag ångrar GROVT eftersom alla berättade hur roligt det var efteråt. Men vafan, jag fick mig en go lunch och en ny mascara för pengarna som biljetten kostade.

Frånvarande

Hejhejhejhej! Haft sämsta uppdateringen någonsin nu de senaste veckorna, men det beror på att jag har haft fullt upp med dans och andra aktiviteter. Jag har gått i skolan från 8-17 i en vecka ungefär då min inriktning (dans) har samarbetat med resten av de estetiska programmen och skapat vårt Projekt 2 SLUTRESAN som en föreställning med dans, musik och teater. Veckan innan det var som sagt kulturvecka och kortege vilket även tog upp mycket av min tid. Den närmsta tiden framåt ska jag ängna en hel del åt skolan eftersom att jag är efter i många ämnen efter att ha varit sjuk i stort sett en tredjedel av min skolgång. Ska ändå försöka göra någon uppdatering per dag, hehe.



Jag är Agnes, född -95 och bor i staden där regnet öser ner. Här går jag år tre på gymnasiet och studerar estetiska programmet dans där jag trivs hur bra som helst! Bloggen handlar främst om min passion för kläder och stil, men även inlägg om dans, inspiration och vardag kan dyka upp!