Lördagen!

Igår firade vi två av mina vänner, Amanda och Jessica, som fyllt 18! Jag och Frida myste hemma hos henne innan, åt lunch och tittade på Burlesque med Christina Aguilera. Vid sju-tiden åkte vi ut till Amanda för att fira dem, och överlag blev det en ganska lyckad kväll förrutom att det läckte in i partytältet, att det var väldigt kallt och att de åkte in till stan vid 23 för att gå till Harrys. Då bestämde jag och Jolin oss för att åka hem till henne och äta chips och choklad, som vanligt haha. Var dock tvungen att gå upp rejält tidigt idag (okej, kvart i 9) då Jolin skulle åka och repa för en föreställning som sätts upp i höst. 

Bälte runt armen

H&M, 69:-
Mitt nya armband i skärp-form som jag köpte i torsdags! Har gått och pillat på det några gånger när jag varit inne på H&M tidigare, gillar det skarpt! Det finns även i guld, men använder silver mer för tillfället så det kändes som det givna valet. Detta är ett bra basic-armband till ett billigt pris, kan användas till allt, precis som klockan! 

RayBan Aviators

Instagrambilder
Favoriter! Använder dessa så fort solen visar sig i några sekunder, dock svåra att matcha! Hatar att mixa massa färger för det är jag inte bra på, så kan i stort sett bara använda dem till grått, vitt, svart eller guld. Är också ute efter ett par likadana med rött glas. Det ska jag spana efter i Spanien, även ett par blåa om det finns... Vet att Fanny Lyckman har ett par sådana i blått, helt sjukt snygga på henne!

Äntligen helg!

Efter en ganska tråkig vecka med mycket jobb är det slutligen helg! Har inte hittat på så mycket roligt faktiskt, förrutom igår då jag och Pernilla myste på det nya cafét här i Borås som heter Bryggan och ligger vägg i vägg med Stadsparksbadet. Det kan man absolut inte tro, då det är ett riktigt fint café som ska besökas flerr gånger! Åt deras bakpotatis med skagenröra och den var supergod. Efteråt strosade jag och Pernilla runt i stan en stund, fick med mig ett linne hem samt ett armband. Sedan kom Frida och Jolin ner och vi gick runt på stan, träffade kompisar och hade State Of Drama i bakgrunden då Sommartorsdagarna här i Borås har dragit igång. 

Rea fynd

Bilder från min Instagram
Besökte Jolina-rean igår precis som resten av Borås befolkning, och köpte samma blus som de flesta gick och höll i eftersom att den var både billig och snygg. Blir säkert en i mängden med den här blusen, men tyckte färgen var fin och har länge tänkt köpa en likadan i svart. Så tyckte ändå detta var ett fynd! Det fanns inte många S kvar, men dock flera stycken av modellen. Men med tanke på att jag kom dit ganska sent igår tyckte jag att det fanns förvånansvärt mycket kvar. Boråsarna brukar ju köa från klockan 04.00 på morgonen när rean börjar 06.00 för att komma först i kön och fynda, dock något jag aldrig gjort - än. Haha tänker ge mig på nästa NK-rea och köa där istället, känns mer värt.

Zara rea!

Läste nu på Zara's facebook-sida att rean börjar 00:00 inatt! Antar då att de menar på deras hemsida, www.zara.com. Skulle gärna själv klicka mig in, men med tanke på att jag börjar 06.54 imorgon bitti tror jag det är ganska kört för mig. Har dock haft ögonen på några grejer som jag tänker klicka hem om de finns kvar senare, får hoppas att det jag vill ha inte har tittats ut av någon annan. Ska isåfall klicka hem ett par skor och ett linne är tanken, kanske också en klänning, men får de hur det blir med detta!
 
Gick in på Zaras hemsida precis nu, och sidan är nedstängd tills kl 00.00, så hoppas att alla har kollat ut det dom vill ha tidigare! 
 

Snyggaste på länge

Bild från kenzas.se
DÖDLIG BRUD JU. Helt kär i den här outfiten, håret, solglasögonen, gulddetaljerna, kjolen, skjortans färg... Skjortan har jag ju faktiskt själv, men blev väldans sugen på en likadan i grönt nu när jag ser den på. Men, helt sjukt vad människan är snygg. Har tyckt att hennes outfits har varit sådär det senaste, men här träffade hon verkligen mitt i prick! Älskar det!

Midsommar

Första bilden lånad av Jolin
Två från midsommar! Även om dagen hade sina upp och nedgångar var den lyckad i slutändan. När man ätit lunch osv åkte jag och Jolin ut till sandared, efter en väldigt stressig resa hemifrån, till min kompis pojkvän men vi fortsatte senare in till stan och där det till slut blev en ganska trevlig kväll! Det regnade och blåste ju dock en del, så observera att mina lockar är helt försvunna på första bilden.  

Hallå i stugan

Haft ännu en period av frånvaro nu, beroende på jobb, vänner och midsommar, så jag ber om ursäkt för detta! Kan nog slänga upp ett par bilder från midsommar stax och kanske också något mer inlägg. Har dock ganska dålig insipartion just nu (spenderar inte dagarna i någon inspirerande miljö direkt, Volvo är ganska grått och dammigt), men hoppas på att inspirationen och blogg-lusten ska öka när jag har slutat jobba och åker på resa till Palma! Ska försöka fixa min systemkamera innan dess (som jag sagt i ca 3 månader). Min födelsedag äger förresten rum innan dess och 18 känns stort, så det ska självklart firas med pompa och ståt! Känner på mig att Michael Kors-väskan snart blir min...

Helgaktiviteter

Haft en hektisk helg därav ingen uppdatering! I fredags fyllde min pappa år, vilket firades med familjen. Jolin kom sedan förbi och räddade mig från en kväll med tjat från släkten. Jag har även fått hem min efterlängtade klänning nu, efter ca 10 dagar! Den passade perfekt och kommer vara jättesnygg till midsommar. Den resterande tiden som helgen innefattat spenderades med några vänner och festligheter. Alltid trevligt!

Nytt i garderoben

Linne Gina Tricot/199 kronor
Var hos tandregleringen i förmiddags eftersom min nya tandställning i underkäken har krånglat lite. Så efter tandläkarbesöket tog jag mig en titt på H&M och Gina Tricot. Hittade kjolen som jag länge velat ha på H&M, men den fanns tyvärr inte i min storlek i butiken... Ska ta och se om jag hittar den på nätet! Sedan tog jag en titt på Gina och letade efter nyheterna. Hittade då detta linnet i rosa, vitt och svart. Köpte dock svart eftersom jag tyckte det vita var för benvitt och den rosa, som jag trodde var korall, var verkigen rosa. Svart är ju alltid ett säkert kort dessutom, så det kändes bäst. Otroligt värt, nu kan jag pusta ut över att jag inte köpte det liknande från Zara som kostade 100 kronor mer! Blev dessutom väldigt besviken på att en del saker ser gudomliga ut på hemsidan, t.ex paljettkjolen i föregående inlägg, men är helt annorlunda i verkligheten.

Favoritnyheter 1

Var precis inne på Gina Tricots hemsida och kollade nyheterna och herreguuuuud vad mycket fint de har fått in! Är extreeeeeeeeemt sugen på att beställa någonting. Paljettkjolen är superfin. Klänningen är helt perfekt precis som linnet med smala band. Draperat är också något som jag tycker om. Älskar allting i korall! Man ser det inte nu, men den vita kjolen är faktiskt mönstrad, vilket genast gör den snyggare. Just nu sitter jag och har en sån där "fan-kan-inte-bestämma-mig-vad-jag-vill-ha" känsla, ibland suger det att vara tonåring och leva på studiebidrag! Borde söka jobb...

Ny beställning

Har nu ynka 55 kronor kvar på mitt Zara GiftCard som jag fick i julklapp. Har fått med mig en hel del hem Zara och det var faktiskt jättesmidigt att önska sig ett presentkort därifrån. Har köpt en skinnjacka som jag använder flitigt, och även mina favoritskor just nu: ballerinaskorna med stenar på. Också en vit draperad skjorta som jag nyss köpte är en favorit och nu gjorde jag denna beställningen, ett par sandaletter med guldklack. Hoppas på att de kommer fram innan midsommar så jag kan inviga dem! Har länge velat ha ett par skor i detta stuket och tyckte dessa var perfekta och samtidigt lite orginella med klacken, vilket gör dem roligare. 

Bloggar jag läser

angelicablick.se eller nyheter24.se/modette/angelicablick
Otroligt inspirerande! Alltid fina bilder i kvalitét och Angelica själv är ett totalt geni när det gäller stil. Hon är inte rädd för att exprimentera, hon har en sjuk garderob och en fantasi som gör att hennes kläder aldrig ser likadana ut. Perfektion!
 
fannylyckman.com eller imnext.se/fannylyckman
Också en inspirerande modeblogg! Dock inte lika uppmärksammad som Angelicas, men fortfarande väldigt bra. Fanny är tillsammans med artisten Newkid och de utgör ett jättefint par som ett tag hade en egen webbshow, där dock endast ett avsnitt släpptes. Jag hade dock hoppas på fler... 
 
kenzas.se
En bra personlig blogg med många fina bilder! Älskar bilderna som hon postar då hon åker utomalands, vilket händer emellanåt. Dessutom är hon sjukligt vacker och en drömkropp som jag personligen skulle göra vadsomhelst för (om jag nu orkade träna...)
 
christinakovac.se
Verkligt snygg tjej som driver denna blogg! En blogg som jag nyss börjat läsa och vet inte hur stor den är men älskar hela Christinas garderob, vill ha allting själv! Kjolen på bilden till exempel, HUR SNYGG? 
 
shoppingandfashion.se
Therese som driver bloggen är mamma och en otroligt inspirerande människa! Dock är jag också ny på hennes blogg och har inte än skymtat så mycket personligt, utan för tillfället känns det mer som en blogg om mode ur olika synvinklar. Jag tycker att Therese är otroligt kreativ i sitt bloggande, önskar jag vore likadan!
 
fridablog.com eller blogg.veckorevyn.com/fridagrahn
Jobbigt snygg tjej! Hon är en sån där människa som man skulle se på stan och tänka " sådär vill jag också se ut". Har även nyss börjat läsa Fridas blogg och är riktigt impad. Sjukt fina bilder och underbara klädkombinationer. Hennes hår ska vi inte ens prata om, sådär gudomligt fint.

Flytta gärna in i min garderob

OTROLIGT snygg outfit som väldigt gärna hade fått flytta hem till mig. Halsbandet är perfekt, vet att dessa finns på nelly.com och funderar starkt på att klicka hem ett. Linnet kommer från Zara (sånt linne som jag har bloggat om en miljon gånger innan, men det är bara för att det är så fiiiiint) liksom clutchen och byxorna kommer från Stella McCartney. Ballerinaskorna vill jag också införskaffa mig, klassiska Tony Burch modellen, men med silverspänne istället för guld. Dessa solisar från RayBan med ljusrött/rosa transparent glas är också sjukt fina, dom ska jag allt leta efter när jag åker till Mallorca i juli!

Midsommardröm

Ett smakprov på min midsommarklänning! Ganska enkel, med spetsdetaljer och en snygg urringning (klänningen hittar du HÄR). Konstigt att när det finns hundratals olika klänningar så var det den här som fångade min uppmärksamhet. Menmen, det kanske inte är en klänning som fångar blicken direkt, men tror den kommer bli jäkligt snygg på. Det var faktiskt över en vecka sedan jag köpte den, och den har inte kommit fram än, så man börjar ju undra lite... Den här skapelsen kommer från www.asos.com, en sida som jag personligen tycker väldigt mycket om! Köpte även min nyårsklänning därifrån, dom har riktigt fina grejer. Lagret ligger någonstans i England men sidan erbjuder fri frakt över hela världen. Massa pluspoäng på det!

Nelly Outlet @ Åhaga

Tänkte just ta en sväng till Nelly Outleten som äger rum här i Borås på Åhaga för fjärde sommaren i rad. Här ovan är några klänningar jag provat när jag där, har dock inte hittat någonting som jag riktigt fastnat för, så har faktiskt inte fått med mig en Nelly-kasse hem än. Tycker faktiskt de hade bäst fynd för något år sedan, hittade inte så mycket där förra året heller. Då det är en outlet är mycket trasigt vilket är skittråkigt om man hitter någonting man tycker om. Men sedan kan man ju även hitta riktiga superfynd för inte mer än 200 kronor. Nu i efterhand ångrar jag faktiskt att jag inte köpte den översta klänningen från Issue 1.3 som endast kostade 150... Men eftersom de får in massa påfyllning flera gånger i veckan har jag inte missat chansen till att hitta någont jag vill ha!

Musikberoende

Speciellt nu under de varma dagarna liggandes på en filt i solskenet är ju musi det bästa som finns. Jag har väldigt spridd musiksmak, kan lyssna på allt från ballader till hårdrock, sålänge jag anser att det är bra. Det enda jag inte tål är nog dansband, haha. Jag delar muikintresset med min pappa, då både han och jag älskar att hitta och leta ny musik. Lyssna på min lista som jag ofta uppdaterar HÄR och lyssna också på Digster's bästa lista HÄR.

Instagram: byagness

 
Har skaffat en extra instagram! Mer som ett insop-konto, inte så personlig. Kändes bättre att starta ett nytt konto än att spamma min personliga instagram med massa andra bilder. Klicka HÄR för att komma till mitt inspo-konto!

Tank tops

Bilder från www.kenzas.se
Blivit helt såld på linnen med smala band och v-ringning! Älskar det översta från Ivyrevel som snart kommer ut, och tror nog att det andra kommer från Zara. Även sett att H&M trend har fått in liknande i svart och vitt, men vill ha det från Zara i puderrosa! MMMMM Gina Tricot har också sin egen variant på linnet, dock draperat med ett smalt och ett tjockare band, billigt men inte alls lika snyggt som de två andra, hehe

Nytt runt handleden

Införskaffade mig till slut en klocka i rosé! Såg att Ur&Penn hade fått in massor av nyheter igår, så sprang in och spontanköpte den här klockan. 250 kronor, ingenting för en klocka. Känner mig jättenöjd då jag använder klocka varje dag och nu har ännu en att variera med. 

Första dagen på sommarlovet

Tröja Gina Tricot/Shorts KappAhl/Datafodral Marc by Marc Jacobs/Klocka Regal/Armband Ur&Penn/Skor Johnny Bulls
Idag har det inte hänt någonting speciellt, vaknade helt sjukt sent, runt 14.30. Har suttit hemma och tittat på de avsnitt jag missat i de olika serier jag följer och solat lite. Tycker dock inte solen tar så mycket än, hoppas på att få lite färg innan jag åker till Spanien iallafall. Idag är det också EXAKT en månad kvar tills det att jag fyller 18! TAGGAR SÅ GALET MYCKET, ska bli så otroligt befriande. Har dock inte börjat övningsköra än, så det borde jag göra nu i sommar så jag kan få mitt körkort så snart som möjligt. Nu tror jag att jag ska slå på en film och sedan tror jag drar en sväng till Coop och köper nåt onyttigt om jag ändå ska stanna inne ikväll.

Äntligen en uppdatering

Jag och min fina lillebror innan hans avslutning i tisdagskväll
Inte uppdaterat på hur länge som helst! Men har haft fullt upp med att bli klar med det sista i skolan, men friheten kom äntligen igår då jag äntligen fick gå på sommarlov. Hade avslutning på morgonen i aulan och gick sedan ner till staden och tog en avslutningsfika med några tjejkompisar. Efteråt gick vi tillbaka upp till skolan för att se Bäckängs utspringning, då årets studenter sprang ut. Skitroligt att se och man fick själv så mycket idéer om vad man vill göra nästa år. Sedan gick jag och Frida runt i stan och kollade alla flaken, åh vad avundsjuk man blev på att alla hade så roligt. Taggar verkligen för nästa år då jag får stå där uppe! På kvälllen hade vi iallafall planerat att gå ut. Blev en ganska spontan kväll som man kommer se tillbaka och skratt åt ungefär, helt okej. Hoppas på att jag kommer att orka uppdatera lite mer under sommarlovet om vad som händer och så, men måste få tillbaka lite av viljan först! Peace out



Jag är Agnes, född -95 och bor i staden där regnet öser ner. Här går jag år tre på gymnasiet och studerar estetiska programmet dans där jag trivs hur bra som helst! Bloggen handlar främst om min passion för kläder och stil, men även inlägg om dans, inspiration och vardag kan dyka upp!