Helgen

   
   
Dålig uppdatering nu under ett par dagar, men har haft rätt fullt upp nu under helgen!
Min skola, Bäckängsgymnasiet, här i Borås har nu startat upp den årliga kulturveckan som innehåller en vecka full med aktiviteter och fester. Men i helgen har jag varit ute med mina vänner vilket har varit skitkul också, så nu taggar vi igång för ännu fler fester och roligheter! Uppdaterar kanske senare, men nu ska jag iväg till teatern för dansuppvisning och sen blir det feeeeeest.

Sequin bra

Såg nyss att Gina Tricot har fått in en paljett bh! Ångrar som sagt att jag inte köpte den från H&M, den är ju helt slutsåld överallt typ. Den här är dock inte lika snygg som den från H&M, men det är ju ändå en bh i paljett och den ser en aaaaning bekvämare ut. Kanske värt att köpa ändå när den kostar typ 199 kronor? Tips på något annat ställe som säljer paljett bh:ar?

Enkelt

Blus Gina Tricot Byxor Dr. Denim Klocka Ur&Penn Armband (ny) Gina Tricot Skor Zara Datafodral Marc by Marc Jacobs

Polyvore

Ni har säkert märkt att jag gör mycket sånna här "inspirations-bilder" (?) och liknande, och dem gör jag på en sida som heter Polyvore! Har gjort jättemånga kollage där som jag inte lagt upp här, så för mer kläder och inspiration, checka den HÄR ! Min polyvore hittar du även uppe i Länkarna.

Nostalgi

Bilder från sommaren 2011
Alla som känner mig vet att jag typ dör varje gång jag ser bilder på mig själv från 2011: HÅRET! Usch, får ångest när jag ser det, vet inte vad som hände! Brukar skylla allt på min gamla frisör som klippte av mitt hår typ 10 cm när jag sa att hon skulle toppa det.. Kommer aldrig någonsin gå till henne igen, hehe. Sen så har jag nog överanvänt plattången en hel del också, vilket gjort det tunnare. Men planerar att inte röra håret på heeela sommaren, så kanske det tar igen sig!

Justin Bieber

Tror knappt någon har missat att Justin Bieber är i Sverige med sin turné då det varit en otrolig hysteri över detta. Två av mina vänner var på hans konsert igårkväll och hade otroligt bra platser precis vid scenkanten, så måste faktiskt erkänna att jag blev redigt avundsjuk när jag såg bilder och videos... Ångrar något så gorvt att jag aldrig beställde biljetter! Det hade ju varit en upplevelse man aldrig glömmer. För ändå, det är nog få som inte lider av lite bieber-fever! Snyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnygg

Inspiration

Örhängen Marc by Marc Jacobs, Kjol Zara, Linne Jeane Blush, Skor Zara, Klocka Michael Kors, Parfym "Daisy" Marc Jacobs och Clutch Mulberry

Chanel

Fick nyligen ny ögonskugga i olika svarta/silvriga/vita nyanser! Tycker mycket om att de glittrar så fint, även om jag brukar föredra att använda ögonskugga i brunare ton, för jag upplever att mina ögon ser sååååååå små ut om jag sotar dem? Ska ta och visa bild på detta hemska någon gång!

Awkward.

   
Dålig uppdatering senaste, vet inte vad jag ska skriva om... Något tips?
Tredje säsogen av Awkward. släpptes nyss, som jag har taggat! Jag står självklart på Mattys sida, han är ju i särklass bästa killen. Känner dock att seriens koncept inte kommer hålla länge till, för det börjar redan nu bli en aning uttjatat. Men första och andra säsongen satt jag fastklistrad vid, älskar att det är en serie med bra humor, jag som alltid annars brukar se på "seriösa" serier. Så, om du inte har sett Awkward. så är det fan dags!

Lat lördag


Haft en rätt händelselös dag. Vaknade ganska sent men drog mig ändå iväg för att hinna ta en fika med Felicia i det fina vädret! Hade inte träffat henne på ett tag så det var rätt trevligt att komma ikapp! Invigde även mina nya ballerina från ZARA idag, gillar dem skarpt! Ska snart ta och sova, är fantastiskt trött och har inget planerat nu ikväll ändå.

Fragrances

Klockrena sommarparfymer! De doftar otroligt gott allihopa, och det skulle vara ett nöje att köpa en pga det billiga priset som ligger på 250 om jag inte minns fel. Riktigt svårt att välja en favorit eftersom jag tycker om allihop, men en kompis till mig har nr. 2 som verkligen dofta rosor, underbar! Dessa parfymer hittar du inne på The Body Shop, värt att uppmärksamma!

Tandställning

   
Japp, fick min tandställning i tisdags! Kändes skitläskigt faktiskt, jävligt obekvämt. Har jätteont just nu också, tar massa ipren varje dag haha. Kan knappt tugga mat, äter nästan bara yoghurt som jag egentligen inte ens tycker särskillt mycket om. Känner mig inte så värst snygg i någonting just nu heller, men antar att det är en vanesak, har inte vant mig vid att se mig i den än. Men försöker bara blicka framåt, kommer blir skitfint när jag får ta ut den!

Top 5 Zara

Plockade lite snabbt ihop några favoriter från Zara som just nu finns i butik. Har blivit helt kär i jackan och linnet...  Det hade dock varit en fördel om jackan fanns i svart, men tycker konstigt nog om det nude-färgade skinnet. Gillar också om den neonrosa clutchen som gör att man garanterat syns! Sett att den även finns i andra neonfärger, men personligen drar jag mig till saker som är rosa hehe. 

Ask.fm

 
Svor att jag aldrig skulle skaffa det, men nu sitter jag här och följer strömmen ändå. Min ask finns i "länkarna"!

Nytt från Gina Tricot

Införskaffade mig äntligen en svart tröja med peplum i måndags, hur fin? Älskar mönstret på, vilket gör att den sticker ut från mängden och inte blir "vanlig-tråkig". Den kommer från Gina Tricot och kostade mig 249 kronor. Kan också meddela att jag nu har blivit tilldelad mitt sommarjobb och ska nu jobba vecka 25-28! Blir perfekt eftersom att jag får arbeta med en av mina underbara vänner Pernilla som jag även ska på solsemester tillsammans med en vecka efter sista jobbdagen! Längtar

Beställning från Zara

Besöks rekord igår! Konstigt då jag har ju inte gjort ett enda inlägg på två dagar? Men, wiiiiiii
Gjorde en beställning idag från Zaras hemsida. Senast jag var i Göteborg på påsklovet gick jag runt och hade panik för att blusen jag ville ha inte fanns i min storlek i varken Arkaden eller på Kungsgatan. Då letade jag dock efter den i grönt, men visste även att den fanns i vitt (som då var slutsåld). Var iallafall och tittade igenom Zaras hemsida och hittade den faktiskt i vitt! SÅ GLAD, så jag beställde den med presentkortet och hoppas på att den ligger i brevlådan om 3-5 dagar. 
 
   
Visar hela när jag får hem den!

Vad är det som går och går men aldrig kommer fram?

Dåligt med uppdatering, vet att det är tråkigt att läsa bloggar som inte uppdaterar dagligen, men försöker göra minst ett inlägg per dag som oftast kommer upp på kvällen, även om jag har fullt upp.
Tänkte iallafall göra ett inlägg med klockor, eftersom att det är något man kan använda till.. Vad som helst? Är gryyyyyyyyyyymt sugen på en klocka i rosé, så fint. Har ju en klocka i guld och en i silver som jag skyddar med mitt liv (hehe), men det är ju egentligen budgetklockor så det skulle vara roligt att köpa en i kvalitét. Vill helst ha en från Marc by Marc Jacobs eller Michael Kors, men Fossil är även ett alternativ. Finns dock så otroligt många, och jag skulle nog ärligt talat nöja mig med vilken som helst av dem. Kanske ska önska mig en? Men som sagt, för oss som inte jobbar och bara lever på studiebidrag är Ur&Penn ett jättebra alternativ.

Tråkigare lördag får man leta efter

Stannar hemma ikväll också. Har så tråkigt att jag bara ligger och stirrar i taket. Försökt plugga hela dagen, men det går inte! Har så otoligt mycket att göra just nu i skolan i och med att jag har varit sjuk så länge osv, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Dessutom skjuter jag alltid på det till sista stund... Usch. Har förresten sjuk träningvärk i benen idag, kan knappt resa mig eller gå ner för trapporna! Olidligt!
Hittade en rätt kul app idag också som heter BokehCamFix som gör bilderna en aning roligare? Har fortfarande dock inte hittat ulitimata redigerings-appen (bortsett från Instagram's standard redigeringar), några tips som kan ljusa upp denna tråkiga lördagskväll?

Cases 4 iPhone 4

Letar just nu efter ett nytt iPhone-skal efterson jag har tröttnat på alla mina silikonskal. Vill gärna ha ett leopardmönstrat eller ett i guld! Länge funderat på att köpa ett guldfärgat Marc by Marc Jacobs skal på Raglady, men det har inte blivit av... Hittade dock ett annat jättefint guldigt skal från Juicy Couture (första) som jag tycker om. Har även blivit ganska såld på Chanel-skalen som ser ut som nagellack? Har sett dem på många wehertit bilder och tycker de är skitsnygga!

Fredagen levererar

Jacka Zara Blus Vero Moda Byxor Gina Tricot Sjal/Armband Faith Klocka Ur&Penn/Regal Datorfodral Marc by Marc Jacobs
Idag tog jag mig faktiskt upp ur sängen där jag legat en vecka nu, och tog tag i mitt liv och gick till skolan. Hade bara tre lektioner idag, första matte (...), sedan idrott och sist dans, vilket resulterade i ... 4 timmars träning ungefär? Känns rätt bra! Träningvärken i benen börjar redan krypa fram efter ett Mage-Rumpa-Lårpass med Frida. Är medveten om att jag egentligen inte borde ha tagit ut mig idag, men kände mig nästan lite skyldig då jag inte tränat på ungefär.. 2 veckor?
En kväll som denna spenderas hemma i mysbyxor med glass och film. Är så otroligt trött att jag inte orkar göra annat! 
  

Friends

 
Love you

Älskade sommarlov

Någon som vet vad dom ska ha på sig på examen/studenten? Jag behöver väl egentligen inte oroa mig så mycket då jag inte tar studenten förän nästa år, men tycker alltid om att vara fin när man ska inviga sommaren ändå. Funderar dock på att gå mot strömmen och köra en svart klänning, jag går ju ändå estet haha... Men isåfall blir det nåt liknande som den från Bik Bok med peplum bara för att jag väldigt gärna vill ha en sådan. 
Här är iallafall ett par andra jag funderar på, gillar faktiskt maxiklänningarna bäst tror jag, men också den kimono-liknande klänningen med paljettmuddar!

Bilder att ta 2013

    
    
    
    

"Sheer love"

 
Japp, jag skriver mycket om skor! Såg ett par glittriga Vans när jag var i Göreborg senast, men frågan är om de är snyggare än de i leo? Hm... Så, när jag åker till Mallorca den i Juli ska jag köpa med mig ett par Ray Bans hem (så nej, inte äkta). Spanar just nu på de med färgade glas, tycker de är skitcoola! Behöver å andra sidan ett par neutrala bågar som funkar till allt, men vem säger att man inte kan köpa två? Haha, det blir iallafall aviators-modellen eftersom att det är den som jag trivs i. Är också glad över att KappAhl har fått ett bättre utbud nu, har faktiskt köpt mig jackan på bilden ovan, som även finns i jeans! Vet också att en vän har köpt en svart dunaktig jacka där som är jättefin.  

Beyoncé - Grown Woman

 
Världens vackraste människa! Hon har verkligen allt: håret, kroppen (!!), leendet, karriären, familjen.. Hela paketet! Tror min kändis-girl-crush ligger på henne faktiskt, haha. Hittade nyss den här Pepsi-reklamen som ska representera en del av hennes förflutna och som även avslöjar en del av hennes nya låt. Ett ord: Gudomlig!

Breaking Dawn

Har egentligen ingetning att skriva om eftersom att det inte händer någonting på dagarna... Har ganska stor idétorka för tillfället, men ska försöka leta mig in på weheartit och få lite inspo! Som sagt fortfarande sjuk, så laddar inför kvällen med ännu en film som jag sett ett dussintal gånger - Breaking Dawn Part 2!

Sjuk alldeles för länge

Idag mår jag mycket bättre än igår, men har fortfarande feber och lite halsont. På det har jag även fått rinnsnuva, uuuuunderbart! På grund av halsen var jag tvungen att skjuta upp tandställningen en vecka (skulle egentligen satt in den imorgon), vilket är skittråkigt eftersom jag har taggat så! Det hade ioförsig varit värre om en blev uppskjuten en månad, 7 dagar tror jag nog att jag ska klara av. Vill verkligen bli frisk nu, orkar inte sitta hemma länge till. Tragiskt nog blir jag nog hemma även imorgon och på onsdag.. FML
Nu ska jag fortsätta se på "The Impossible". Grym film än så länge, absolut sevärd!
 

PLL

Tumblr_mjm7oohtfm1rh1wv4o1_500_largeTumblr_m97d8ayed31rcu1vho1_500_largeTumblr_lnotw3oyjo1qzsojho1_500_large
Tumblr_mk5xkcxlex1rxh66co1_500_largeTumblr_mjz2mcafll1s75bs9o1_500_large
 
Ligger här hemma med någonting som är i stil med halsfluss. Inte alls roligt då jag missade utgång igår och fikamys idag. Menyn under dessa dagar har sett ut: yoghurt, halstabletter, thé och glass. Hemskt att inte kunna svälja ner vanlig mat! Tidsfördrivet under dagarna har varit främst serier, är alltid i jakt på nya, men det är svårt att toppa dem jag redan ser. Så idag bestämde jag mig för att se om hela Pretty Little Liars och ska nu starta fjärde avsnittet i första säsongen. Så längesedan jag såg det här att det nästan blir spännande igen! 

Toms skor

SOM SAGT, älskar skor. Ännu några som gärna hade fått flytta in hos mig är ett par glittriga Toms. Tycker faktiskt de är skitfina och de kostar inte en förmögenhet, utan är rätt billiga. Så, med ett par leo Vans, ett par svarta Primeboots med nitar, ett par guldiga Marenas sandaler och ett par silvriga Toms hade min "skogarderob" varit koplett hehe

Halsont

  
  
Jacka Lindex, Byxor H&M, Tröja Gina Tricot, Sjal Missäy, Clutch Gina Tricot, Skärp Chelsea, Klocka Regal/Ur&Penn
 
Vaknade tidigt idag för att ge mig iväg på ansiktsbehandlig redan 9.30. Det var välbehövligt då jag inte varit där på månader! Jag har också börjat bli sjuk, har så otroligt ont i halsen att jag inte ens kan sova på nätterna. Känns bokstavligen som att någon sticker ner knivar i halsen varje gång jag sväljer haha. Så idag blir det en lugn dag med massor av thé, halstabletter och film.

Sandaler

Min kära vän Frida köpte sånna här skor (fast i silver) idag inne på Raglady i Göteborg. Jag passade då på att prova dem i guld, haha blev helt lyrisk. Jag har kommit in i en väsk/sko priod där jag nästan bara drar mig till de accessoarerna, sen en kombination av guld+glitter kan ju inte bli bättre. Jag planerar att köpa ett par när jag åker till Mallorca i sommar, dessa skor finns i stort sett varenda butik där. Såg dem överallt när jag var där 2011, men då var det mest mamma som tyckte de var fina... 

Nytt till sommaren

Körde en hel shoppingdag med Frida, Elsy och Jessica i Göteborg. Blev att jag sov hos Frida inatt, och var tvungen att gå upp tidigt imorses då jag skulle ta sista Livemoderhalscancer-sprutan (värsta jag vet). Runt elva bar vi oss iallafall av till Göteborg där vi åt lunch, fikade, pratade och shoppade. Idag har jag inte haft lätt att hitta något som utmärker sig i mina ögon, så det blev inga stora köp.
Ballerina skor med stenar från Zara, knallrosa scharf (som inte för alls görs rättvisa på bild) från Missäy & Eau de Toilette från Yves Rocher som luktar kokos.

Mystisdag

Jacka-Lindex, Byxor-Gina Tricot, Blus-H&M, Klocka-Ur&Penn/Regal, Clutch-Lindex, Iphoneskal-H&M, Glajjor-JC
 
Haft en allmänt trevlig dag med min fina Jolin då vi åt italienskt och tog en fika på Viskan. Vi gick i lite affärer också, rätt onödigt när man inte har pengar, men mysigt. Imorgon blir det Göteborg med några kompisar, har fortfrarande kvar mina presentkort på Zara från i julas som behöver användas, hehe.

Love it

Fick förresten hem jackan från Holly & Whyte by Lindex härom dagen! Köpte den i S, hade dock bara provat den i XS innan... Är osäker på om den är lite för stor, men kanske bara är inbillning eftersom att XS satt mycket tightare. Såg också nyss att Raglady fått in dip dye Palladium i rosa, älskaroooom. Värt istället för vita?

Baby, you got me obsessed

  
  
Skjorta-H&M, Jeans-Gina Tricot, Skärp-Chelsea, Klocka-Regal/Ur&Penn
Idag fick jag min systemkamera att fungera! Blixten är dock fortfarande trasig, så måste ändå lämna in den.. Bjussar iallafall på ett par bilder på det jag hade på mig idag. Måste hitta en kal vägg här hemma (i stort sett omöjligt) att fota mot! Måste även köpa ett nytt stativ.. Men sen är jag ready to go!

Måndagsinspiration

Bilder från weheartit
Älskar matchningen denim-vitt-guld-svart! Jag har länge letat efter en perfekta jeans-skortan, men har inte hittat den.. Vet att H&M hade en fin innan, men tror att jag missade den tyvärr. En vän till mig köpte även en ganska snygg jeansskjorta på Forever 21 nyligen, men eftersom affären inte finns här i Sverige har det inte blivit att jag letat efter den på deras hemsida. Även ett par riktiga denim-färgade jeans är svåra att hitta. Ångrar att jag inte köpte Gina Tricots slitna jeans för ett par månader sedan, men har sett ett par liknande Crocker-jeans på JC. Gillar dock inte deras jeansmodeller, eftersom att de töjer sig så mycket vid knäna och i midjan, alltså måste man köpa jeans i en mindra storlek för att passformen ska funka efter en månad... Önskar "dr. Denim" modellen fanns i RIKTIGT jeans, vet att de finns i någon konstig blå, men de ser så leggings-aktiga ut... 



Jag är Agnes, född -95 och bor i staden där regnet öser ner. Här går jag år tre på gymnasiet och studerar estetiska programmet dans där jag trivs hur bra som helst! Bloggen handlar främst om min passion för kläder och stil, men även inlägg om dans, inspiration och vardag kan dyka upp!