Imitationer

Även lindex har fått in ett par godingar! Kavajen med guldknappar är min personliga favorit, spanade in en liknande fast med silverknappar på Jolina härom veckan som ligger i 1000 kronorsklassen, men då tycker jag att dett är ett mycket bättre alternativ för endast 499. Jackan i skinnimitation är lik den jag har från Zara, tycker att den här är nästan lika snygg faktiskt! Även väskan är ett gott försök att efterlikna den uppmärksammade Mulberryväskan, men denna är många gånger billigare. Väskan kan du köpa för 299 kronor!

Re-decorating

 
Gårdagen spenderades genom att städa och dekorera om i mitt rum, vilket var välbehöligt! Det är fortfarande ett par saker som fattas, vill ha en dödskalle i transparent glas och även en ny dekoration till väggen ovanför hyllan. Även en orkideé vill jag ha placerad någonstans och även ännu en spegel i vintage-stil. 

Navyblue favorites


Har verkligen snöat in på den här färgen! Älskar tanken av marinblått och mörkt hår (menar inte att ljusa inte skulle passa i det, utgår mest från mig själv)! Peplumjackan var inte direkt kärlek vid första ögonkastet pga mönstret, men den har växt i mina ögon. Vet dock inte om jag kommer vilja köpa den för priset, 599. Linnen med smala band är allitd snyggt, och spetsdetaljerna på detta gör ännu mer! Detta finns även i puderrosa, men då med vit spets. Omlott är ju någonting man ser överallt nu för tiden, så blusen och kjolen har verkligen fallit mig i smaken. Blusen har jag dock redan två liknande modeller av som jag köpt på Zara, en i vitt och en i svart. Kjolen hade jag helst velat ha i svart, men efter en tids tänkande skulle jag helt klart kunna slå till på en i marin. För 99 kronor är det ju ett fynd! 

Det är svårt att älska när all kärlek lett till besvikelse

Klänning med slitsar Gina Tricot/Skor Castell/Silverarmband Guldfynd by Molly

Soliga dagar

 
Bästa bästa vän! Dessa bilder tog jag och Jolin när vi var ute i hennes stuga en bit utanför Borås en helg innan jag åkta till Spanien. Himla mysigt ställe! Vi gick i typ 30 minuter för att Jolin var tvungen att visa mig "bästa ängen" (bild 3&4) och ingen annan av de hundra ängar vi passerade var tydligen bra nog, haha. Och vilken värme det var! Somnade i solen en dag och vaknade upp med en svidande bränna över hela bröstet. Det är sånna här dagar man kommer se tillbaka på i vinter och tänka "jag skulle uppskattat denna stunden mer!".

Färgad urtavla

Har fått upp ögonen frör klockor med färgade urtavlor! Hur snygg är inte den guldiga klockan med turkos urtavla från Michael Kors? Livar upp hela outfiten! Jag som älskar klockor införskaffar mig gärna nya i olika färger och modeller. Sett att Gina Tricot har fått in några klockor i olika former. Stod och tittade på en härom dagen och övervägde starkt att slå till på en klocka i silver med svart och transparent urtavla. Sen tycker jag dock att Ur&Penn säljer de absolut snyggaste och billigaste klockorna för dem som är som jag och lätt tröttnar på saker! Därför är det en aning onödigt för mig att köpa klockor i 2000 kronorsklassen då jag garanterat skulle tröttna efter någon månad. Menmen, man kan väl drömma!

Göteborgsmys!

Var i Göteborg förra veckan med mina bästa! Hade jättemysigt, hade precis fått in lönen men shoppade faktiskt inte allt för mycket som jag i vanliga fall skulle gjort! Jolin ska skicka mig fler bilder från dagen sen, så dessa bilder får duga sålänge! 
 
Jolin, jag och Frida
Världens godaste frapino
Örhänge från H&M
T-shirt Feel The Bite från Zara
 Linne från Tessie
 Kokosparfym från Yves Rocher (3 för 2!)
Wishbone belock från Ur&Penn

Vardagslyx

Jag och Jolin unnade oss att gå och göra naglarna dagen efter jag kom hem. Trivs jättebra i dem! Gjorde dem på Luxorious Nails i stan här i Borås för endas 250 kronor. Hade ett gamalt presentkort därifrån så behövde endast betala 50 kronor. Det gick väldigt fort också, han gjorde klart dem på 30 minuter! Gjorde även fransförlängning innan jag åkte till Spanien men mängder av fransar har fallit av så måsta vänta till 5:e då min kompis komer hem och fixar detta.. Sålänge för jag köra på lösfransar, vilket är riktigt jobbigt!

Kärlek kan köpas

Halsband Bershka/Skjorta Zara/Kjol Zara/Plånbok Iam/Skor -
Parfym Cherry in the air Escada/Bikini -
Kom hem med en del bra inköp efter Mallorca! Älskar Zara så köpte både kjolen och skjortan första dagen. Behövde verkligen en ny plånbok, och ett par sandaler med rosett har jag letat efter ett tag (vet dock inte vad affären jag köpte dem i heter). På Victoria's Secret köpte jag två Body Fragrances, en body wash, en body lotion och ett par trosor. Köpte också parfymen jag länge velat ha i tax-freen på flygplatsen på Mallorca.

Palma de Mallorca 2013

Imorgon är det en vecka sedan jag kom hem från paradiset! Var med familjen och Pernillas familj på Mallorca i en vecka och det var helt underbart. Bred er på en bildbomb!
 
Var helt lyrisk efter att jag spenderat en timme inne i Victoria's Secrets butik på Landvetter. Visar inköpen senare!
Första kvällen i Palma med Pernilla!
Strawberry Daquiri
Sex on the beach
Strawberry mojito
Pina colada
Tequila sunrise
Mojito
Provade en massa drinkar bara för att jag kunde haha, favoriten blev Sex on the beach (bild2)
Fick en utekväll med min favorit (med tanke på att vi var på resa med familjen), jättemysigt! Blev först middag och sedan ett par drinkar.
Hängde på hotellet vid poolen eftersom min bror blev febrig ett par dagar! Bodde på Meliá Palas Atena där vi även bodde 2011.
Låg på stranden i Illetas eftersom att Pernilla bodde där. Världens finaste utsiker ooch så väldigt mysigt!
 
Hade en riktigt bra vecka med sol och bad, har fler bilder som jag kanske lägger upp senare!  

Nu är jag tillbaka!

Nu ska jag ta tag i det här! Tänkte gå rakt på sak och slänger upp några bilder på det jag fick på min artonde födelsedag 6:e juli, nästan en månad sedan nu!
 
Fick tillslut min efterlängtade Michael Kors väska av min mor, far och bror på födelsedagen! Lätt bästa presenten, men fick även en massa andra saker som var bra och nödvändiga exempelvis pengar, ett kamerastativ, smycken osv. Fick också skorna här ovan som min farmor köpte till mig när hon var på Mallorca. Otroligt nöjd med allting (förrutom ett par andra skor som inte helt föll mig i smaken) och födelsedagen var hur fin som helst! Tillbringade dagen hemma med de som är närmast, köpte min första trisslott och gick för första gången på krogen. Kvällen blev tyvärr inte så lång, men bortsett från det kunde dagen inte blivit bättre!



Jag är Agnes, född -95 och bor i staden där regnet öser ner. Här går jag år tre på gymnasiet och studerar estetiska programmet dans där jag trivs hur bra som helst! Bloggen handlar främst om min passion för kläder och stil, men även inlägg om dans, inspiration och vardag kan dyka upp!