Less is more

Ringar Zara/Läppstift Chanel/Väska Michael Kors/Kjol Jonas Hallberg för Nelly/Body Cheap Monday/Jeans Dr. Denim/Klocka och Sjal Marc by Marc Jacobs/Väska Mulberry/Skor Primeboots

Ännu mer paljetter

Paljettkjol i roséfärg, Gina Tricot 249 :-
Häromdagen köpte jag denna fina paljettkjol nere i stan. Invigde den i helgen och den var otroligt bekväm! Det är något slags plyschtyg under paljetterna, vilket gör kjolen jättelen. Perfekt plagg att ha på fest och funkar utmärkt till min roséklocka som nästan aldrig kommer till användning annars! Kan också tillägga att jag inte överdriver när jag säger att min garderob innehåller 50% paljett-täckta plagg... 

Friends

Fotade med Mia och Jolin för ett par dagar sedan, och här är resultatet! Blev riktigt fina bilder och ljuset var superbra. Nu har jag massor av plugg att sätta igång med, en inlämning som ska in ikväll och en imorgon! Hoppas alla har en fin kväll.

Kornblått

 
Slängde ihop en liten outfit nu innan jag ska tillbaka till skolan. Började åtta imorse och andra lektionen börjar inte förän 14.00, så har varit hemma och gjort pannkakor sedan elva (som förresten blivit min favoriträtt nu det senaste). Ikväll ska jag på en teaterföreställning på stadsteatern här i Borås, ska bli roligt!

Wrecking Ball cover av Agnes och Jolin

 
Japp, det här är min och Jolins första cover som ligger uppe på Youtube! Vi är absolut inte 100% nöjda, men detta var en av de få gånger vi faktiskt satte hela haha. Några fel och konstiga toner/rörelser, men överlag känns det bra! Ser ganska lost ut ibland hehe. En sjukt bra låt som är svår att göra bättre än orginalet, men hoppas ni tycker om den! Ta 3 minuter och lyssna!  

Grease i Borås!

Fina blommor som jag köpte till Jolin i lördags då hon hade premiär med musikalen "Grease" här i Borås
Gick i lördag på premiären av "Grease" då jag fick en fribiljett av min bästa vän som var med. Det var så roligt att se, dels för att jag kände ett par stycken som var med och för att Grease är en sådan underbar story. Riktigt proffsig uppsättning, om ni får möjlighet att gå och se den rekomenderas det starkt! Ta en titt på hur Grease tog form i början av april: LÄNK TILL GREASE PÅ YOUTUBE

Ovanifrån

Snabb outfit från idag:
Clutch Lindex/Klocka Regal/Halsduk från Danmark/Boyfriend jeans Gina Tricot/Jacka Zara/Blus Zara/Primeboots
Riktigt chill dag idag, kom till skolan vid 12 då vi hade "gymnasiearbetsdag" (en hel dag ängnat åt slutprojektet då jag och Frida ska sätta upp en egen föreställning) och pratade igenom vår idé med en lärare. Sedan blev det en snabb tripp ner till stan då jag fick mina pengar idag (!!). Hade lagt undan en kjol på Gina Tricot som jag visar senare. Efter ett tandläkarbesök och en sväng till bästa snabbmatsresturangen gick vi upp till skolan igen och filade på några danser till föreställningen. Sen gick jag hem till Jolin då hon jag och Mia tog några snabba foton tillsammans innan jag åkte hem, de ska jag nog ta och lägga upp senare! Det är nog en så bra måndag som det kan bli!

Problem

Ändrat lite typsnitt här i bloggen och kände då samtidigt för att lägga till en ny header, men den är sne? Någon snäll människa som kan förklara hur man får den i mitten?

I heart Zara

 
Var i Göteborg förra helgen med min finaste kusin Maja! Var hur mysigt som helst, vi shoppade (jag fönstershoppade mest eftersom jag var pank) och lunchade. Med inställningen att jag inte skulle köpa någonting när vi åkte dit, men det blev en helt annan femma när vi väl gick in på Zara. Hade lagt undan 300 kronor för att fylla på mina ögonfransar, men gav upp när jag såg den här shortsdressen. Var tvungen att köpa den, love! Den gick loss på 399, superduper värt. 

För- och nackdelar med naglar gjorda i salong

Rev av mina lösnaglar härom dagen, vilket var både skönt, smärtsamt och synd. Skönt eftersom långa naglar hindrar en från att göra vissa vardagssysslor osv, skärtsamt eftersom att de fortfarande satt så hårt att lager av mina egna naglar följde med i processen och synd eftersom att mina naglar nu är helt förstörda, sköra och korta. Känns jättetråkigt då jag alltid haft starka och långa naglar, men jag hoppas att de snart växer till sin vanliga form. Måste dock påpeka att naglarna satt jättebra och jättelänge. Det var mycket enklare än jag hade väntat mig dessutom! Eftersom att nageln under växer blev den franska manikyren så ful efter ett par veckor att jag var tvungen att måla över hela nageln, så bilden ovan är från den sista veckan jag lät dem sitta kvar.

Frånvaro och paljetter

Haft riktig bloggtoka nu det senaste, därav inga inlägg. Har absolut ingen inspiration när det gäller varken kläder eller i allmäna livet. Ska försöka ta upp bloggandet igen eftersom att jag egentligen tycker det är kul, men hur roligt är det att läsa fantasilösa inlägg? Får hoppas att jag kommer ur svackan så snart som möjligt!
 
Den här klänningen fyndade jag förresten på Nelly Outleten i augusti, perfektion! Den kommer från French Connection och ligger vanligtvis i 1000-2000 kronorsklassen (vad jag har sett på de flesta hemsidor), men gissa vad jag gav för den? En ynka 100-lapp. 



Jag är Agnes, född -95 och bor i staden där regnet öser ner. Här går jag år tre på gymnasiet och studerar estetiska programmet dans där jag trivs hur bra som helst! Bloggen handlar främst om min passion för kläder och stil, men även inlägg om dans, inspiration och vardag kan dyka upp!